درخواست طلاق از طرف زن و یا به عبارت دیگر مراحل طلاق از سوی زوجه، بدون شک سختترین و مهمترین دعوی مبتلابه در دادگاه خانواده، میباشد. چراکه مطابق قانون مدنی و قوانین فقهی ما، حق طلاق در اختیار مرد بوده و زن صرفا تحت شرایط خاصی میتواند از دادگاه خانواده تقاضای طلاق نماید. درواقع براساس قانون فعلی کشور عزیزمان ایران، اساسا این مرد خانواده است که میتواند با انجام مراحل قانونی طلاق نظیر پرداخت حقوق مالی زوجه و … درخواست طلاق نماید. در این صورت با تحقق شرایط طلاق، دادگاه خانواده بدون نیاز به موافقت زن، اقدام به صدور رای طلاق مینماید. اما همانطور که اشاره شد، شرایط طلاق به درخواست زن خاص بوده و نیازمند تحقق شروطی قانونی میباشد. درحقیقت گرفتن طلاق زن بدون رضایت شوهر بسیار سخت بوده و به راحتی محقق نمیشود. ما در این مقاله به بررسی شرایط طلاق از طرف زن و مراحل آن میپردازیم.
طلاق از طرف زن
همانطور که گفتیم زن میتواند تحت شرایطی خاص و قانونی راسا اقدام به تقاضای جدایی از شوهر خویش نمیاد. اما توجه داشته باشید که طلاق از طرف زن به شدت پیچیده بوده و مصادیق آن نیز بسیار گسترده میباشد. بنابراین فقط یک وکیل طلاق تهران به این پیچیدگی آشنا بوده و میتواند شانس شما را برای موفقیت در پرونده طلاق بالا ببرد. بنابراین همواره به عزیزان توصیه میشود که در راستای گرفتن طلاق از شوهر، با یک وکیل طلاق همکاری کرده و یا نهایتا از خدمات ایشان نظیر تنظیم دادخواست طلاق از طرف زن، لایحه دفاعی طلاق به درخواست زن، مشاوره طلاق از جانب زوجه و … استفاده نمایند. چراکه همانطور که اشاره شد مراحل طلاق به تقاضای زوجه از شرایط و جزئیات بسیار زیادی برخوردار است و ریزه کاریهای فراوانی دارد. به عنوان مثال در برخی از پرونده ها، قبل از تقدیم دادخواست طلاق، بایستی یک دادخواست جداگانه به عنوان مقدمه ای برای طلاق زن مطرح نمود. یا در برخی دیگر از پرونده های طلاق میبایست بحث زمان را مورد بررسی قانونی قرار داد و از ثبت دادخواست طلاق بدون بررسی تحقق شرایط آن خودداری نمود. از طرف دیگر در پرونده طلاق از جانب زن، بایستی درخصوص محاکم خانواده، تجدیدنظر و دیوان عالی کشور و رویه عملی آنها، تخصص و اطلاعات کافی داشت. یک وکیل متخصص طلاق به موشوعات مارالذکر آشنایی کامل داشته و میتواند از تجربه خود در این زمینه بهره گیرد.
مراحل طلاق از طرف زن
طرح دعوی طلاق از طرف زن مستلزم انجام مراحل متعددی بوده که بسیار طولانی و پیچیده میباشد. درواقع ما در این قسمت از مطلب، به بررسی کلی مهمترین مراحل طلاق از طرف زن پرداخته که هر کدام از آنها دارای جزئیات بسیار زیادی میباشد. این مراحل به شرح زیر است:
- ثبت نام و اخذ نوبت در سامانه تصمیم: زوجه بایستی در اولین مرحله طلاق، در سامانه تصمیم ثبت نام کرده و نوبت مشاوره مربوطه را دریافت نماید.
- شرکت در جلسات مشاوره بهزیستی: بعد از اخذ نوبت، زمان جلسات مشاوره تعیین شده که غالبا 5 جلسه میباشد. زوجه بایستی در این جلسات شرکت نماید.
- اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق: بعد از شرکت در جلسات مشاوره بهزیستی، درصورتی که نیاز به جلسات مشاوره بیشتری نباشد، سازمان بهزیستی کشور اقدام به ارائه صدور گواهی عدم انصراف از طلاق به زن مینماید.
نکته: لزوم انجام این سه مرحله ابتدایی، بستگی به شرایطی نظیر شهر محل اقامت زوج و … دارد. بنابراین در برخی موارد، زن نیازی به ثبت نام و حضور در جلسات مشاوره نخواهد داشت.
- تنظیم دادخواست مناسب: پس از دریافت گواهی عدم انصراف از طلاق، زن یا وکیل ایشان بایستی اقدام به تنظیم دادخواست مناسب و قانونی نماید..
- حضور در دفتر خدمات قضایی و ثبت دادخواست: پس از تنظیم دادخواست، ززوجه میبایست در یکی از دفاتر خدمات قضایی حاضر شده و اقدام به تایید و ثبت دادخواست نماید.
- ارسال و ارجاع پرونده: پس از ثبت دادخواست و ارسال آن به دادگاه خانواده صالح، درصورتی که دادخواست به درستی تنظیم شده باشد، پرونده به یکی از شعبات بنابر نظر معاونت دادگاه، ارجاع میشود.
نکته: درحال حاظر رویه محاکم خانواده تهران به این صورت است که تمامی پرونده ها را ابتدا به یکی از شوراهای حل اختلاف فرستاده تا بابت صلح و سازش اقدام شود. همین موضوع میتواند 1 الی 2 ماه، زمان رسیدگی به پرونده را طولانی تر کند. البته در طلاق توافقی فوری و با داشتن وکیل طلاق سریع میتوانید این مرحله را حذف نمایید. همچنین در سایر انواع طلاق نظیر طلاق از طرف زن، یک وکیل مجرب تحت شرایطی میتواند این مرحله را حدف نماید.
- صلح و سازش در شورای حل اختلاف: همانطور که گفتیم پس از ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف، شورا وقت رسیدگی تعیین کرده و طرفین را جهت صلح و سازش دعوت میکند.
- ارجاع پرونده به دادگاه: درصورتی که زوجین با یکدیگر سازش نداشته و اصطلاحا صلح نکنند، شورا پرونده را به دادگاه خانواده ارسال خواهد نمود.
- تعیین وقت رسیدگی: پس از ارسال پرونده به دادگاه و ارجاع آن به شعبه مربوطه و بررسی مجدد دادخواست، مدیر شعبه محترم دادگاه اقدام به تعیین وقت رسیدگی مینماید. درواقع مدیر دفتر، وقت جلسه رسیدگی را به طرفین دعوی ابلاغ نموده تا در جلسه رسیدگی حاضر شوند.
- شرکت در جلسات دادرسی و ارائه ادله و مدارک: زن و مرد هر دو میبایست در وقت تعیینی در جلسات دادرسی شرکت نمایند. در این جلسات اظهارات طرفین توسط دادگاه صورتجلسه شده و اسناد و مدارک طرفین مورد بررسی قرار میگیرد.
- صدور حکم بدوی: پس از برگزاریجلسه رسیدگی در دادگاه، رئیس محترم شعبه معمولا ظرف یک هفته اقدام به صدور رای مینماید.
- تجدید نظرخواهی: پس از صدور دادنامه بدوی، زوجین یا هرکدام از آنها میتوانند نسبت به رای صادره اعتراض و تجدیدنظر خواهی نمایند. توجه داشته باشید که مهلت تجدیدنظر خواهی به رای طلاق 20 روز میباشد.
- رسیدگی و صدور حکم توسط دادگاه تجدیدنظر: درصورتی که هر یک از طرفین به رای بدوی طلاق اعتراض داشته باشند، محاکم تجدیدنظر، اقدام به صدور رای مجدد خواهند نمود.
- فرجام خواهی به رای: چنانچه پس از صدور دادنامه تجدیدنظر خواهی، زن یا مرد همچنان به حکم دادگاه اعتراض داشته باشند، میتوانند نسبت به آن مجددا اعتراض و فرجام خواهی نمایند. مهلت تجدیدنظر خواهی به حکم طلاق در این مرحله نیز 20 روز میباشد.
- رسیدگی در دیوان عالی کشور و صدور رای قطعی: در این مرحله پرونده در دیوان عالی کشور مورد بررسی قرار گرفته و قضات دیوان عالی اقدام به صدور رای قطعی مینمایند. همانطور که اشاره شد این رای قطعی است و اساسا امکان اعتراض به آن وجود ندارد.
- اجرای صیغه طلاق: چنانچه رای دیوان عالی کشور مبنی بر طلاق باشد، زوجین بایستی در مهلت مقرر در محضر یا دفترخانه طلاق حاضر شده و صیغه طلاق را جاری نمایند. درصورتی که مرد از اجرای صیغه طلاق خودداری نماید، صیغع طلاق به دستور دادگاه محترم جاری خواهد شد.
آنچه گفته شد ایم مراحل مهمترین مواردی است که زوجین با آن مواجه میشوند. قطعا مراحل طلاق از طرف زن میتواند بسیار بیشتر از مراحل مارالذکر باشد. به طور کلی پرونده طلاق، از لحاظ زمانی بسیار طولانی بوده و نیازمند صبر و حوحله زیادی است. البته در طلاق سریع که از نوع طلاق توافقی میباشد، تمامی این اقدامات و مراحل، در سریعترین زمان انجام شده و اصطلاحا طلاق یک روزه یا طلاق توافقی 10 روزه صورت میگیرد.
راه های طلاق از طرف زن
- داشتن وکالتنامه طلاق: وکالتنامه طلاق یا در اصطلاح عامیانه داشتن حق طلاق، این امکان را به زن میدهد تا راسا نسبت به طلاق از شوهر اقدام نماید.
- اثبات یکی از شروط 12 گانه عقد نکاح: درصورت تحقق یکی از شروط 12 گانه در سند ازدواج نیز زن میتواند از شوهر خود طلاق بگیرد. البته این شورط بایستی در سند نکاحیه به امضای مرد رسیده باشد.
- اثبات یکی از مصادیق عسر و حرج: عسر و حرج به معنی آن است که زن در وضعیتی قرار دارد که ادامه زندگی برای ایشان با سختی و مشقت همراه بوده و تحمل آن عرفا دشوار میباشد. زن با اثبات یکی از مصادیق عسر و حرج میتواند از شوهر خود جدا شود. مصادیق عسر و حرج بسیار متعدد بوده و موارد آن بیشمار میباشد.
شرایط طلاق از طرف زن
- اعتیاد مضر شوهر به مواد مخدر و روانگردان و … به نحوی که به اساس زندگی مشترک لطمه زده و ادامه زندگی را برای زن دشوار نماید.
- نپرداختن نفقه زن حداقل به مدت ۶ ماه و اثبات آن به شرط عدم امکان اجبار مرد.
- مریضی سخت علاج شوهر به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه دشوار سازد.
- مریضی مقاربتی شوهر به نوعی که رابطه جنسی برای زن خطرناک باشد.
- بچه دار نشدن و عقیم بودن زوج که در آن مرد عرفا طی 5 بچه دار نشود.
- ترک زندگی توسط زوج به صورت دائم.
- ترک زندگی توسط مرد به صورت 6 ماه متوالی بدون دلیل موجه.
- ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول .
- درصورتی که مرد دارای دو زن بوده ولی بنابر تشخیص دادگاه محترم، نتواند عدالت را بین آنها رعایت نماید.
- درصورت محکومیت قطعی شوهر به مجموعا بالای 5 سال حبس و زندان یا ارتکاب به جرایمی که بر خلاف شان زوجه باشد.
- محکومیت قطعی مرد به جزای نقدی که به دلیل ناتوانی در پرداخت موجب بازداشت ایشان به ۵ سال حبس شده و مجازات نیز درحال اجرا باشد.
- سورفتار و سو معاشرت شوهر نظیر ضرب و جرح، توهین و فحاشی، تهدید و … به گونه ای که ادامه زندگی مشترک برای زوجه غیرقابل تحمل گردد.
- عدم تهیه مسکن توسط شوهر برای مدت نامتعارف و نامعلوم.
- اثبات خیانت شوهر در محاکم دادگستری.
- درصورت کراهت شدید زوجه مشروط به تحقق شرایطی خاص در کنار بذل کلیه مهریه.
- بلاتکلیف رها کردن زن در مدت عرفی و نامعلوم و اثبات آن.
- نداشتن نزدیکی و رابطه جنسی برای مدت نامتعارف.
- گرایش جنسی نامتعارف و غیراخلاقی نظیر همجنسگرایی، لواط و … و اثبات آن در محاکم.
- رابطه جنسی و علایق جنسی غیرمتعارف و آزاردهنده.
- مشکلات و موانع درخصوص روابط خاص زناشویی ناشی از عیوب مرد.
- دوری طولانی و نامتعارف زوجین از یکدیگر که موجب عسر و حرج زوجه گردد.
- اثبات برقراری رابطه نامشروع شوهر با زنان دیگر.
- کراهت شدید زن نسبت به شوهرش
- طلاق غیابی
- سایر موارد و مصادیق …
مدت زمان طلاق از طرف زوجه
مطابق قانون طلاق و قوانین مربوطه، دعوی طلاق میتواند با اعتراض هر یک از زوجین تا 3 مرحله در محاکم دادگستری توسط مراجع مختلف و مربوطه رسیدگی گردد. درواقع محاکم بدوی، محاکم تجدید نظر استان مربوطه، دیوان عالی کشور و … مراجعی هستند که به پرونده طلاق از طرف زن رسیدگی خواهند نمود.
از طرف دیگر با توجه به پیچیدگیهای پرونده درخواست طلاق از جانب زن و نیاز به بررسی دقیق این نوع پرونده ها، زمان دعوی طلاق از طرف زن بیشتر از سایر دعاوی میباشد.
به طور کلی چنانچه مرد یا زن نسبت به رای طلاق صادره از دادگاه بدوی اعتراض نداشته باشند و حکم طلاق در مرحله بدوی قطعی شود، زمان طلاق از طرف زن میتواند 4 الی 6 ماه به طول بیانجامد. ولی درصورتی که طرفین دعوی به هریک از آرای صادره از دادگاه ها اعتراض داشته باشند، به زمان طلاق از جانب زوجه، اضافه خواهد شد.
درواقع چنانچه زوجین نسبت به کلیه آرای صادره طلاق، اعتراض نمایند، زمان رسیدگی به طلاق، میتواند تا یکسال و حتی بیشتر نیز به درازا بیانجامد. چراکه در این صورت پرونده بایستی در 3 مرحله شامل، دادگاه بدوی، دادگاه تجدیدنظر و دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار بگیرد.
طلاق به درخواست زوجه باکره
در طلاق دختر باکره میبایست به مواردی قانونی توجه نمود که در زیر به آنها اشاره شده است لذا با ما همراه باشید.
- همانطور که میدانیم در عقد نکاح و ازدواج زوجه باکره، نیاز به اذن پدر یا جد پدری میباشد. حال سوال پیش میاد که آیا طلاق دختر باکره نیز مستلزم اذن پدر است؟ در پاسخ بایستی گفت که خیر، در طلاق زوجه باکره نیازی به اذن و اجازه پدر یا جد پدری نمیباشد.
- مهریه زن غیرباکره در طلاق بایستی تمام و کمال توسط شوهر پرداخت شود این درحالی است که مهریه زوجه باکره در هنگام طلاق به نصف تقلیل خواهد یافت.
- زوجه میتواند از نزدیکی با مرد خودداری کند ولی در این صورت نفقه به ایشان تعلق نگرفته و اساسا نیز امکان قانونی تقاضای طلاق نخواهد داشت. اما چنانچه عدم رابطه بین زوجین به دلیل عدم شروع زندگی مشترک در زیر یک سقف، عدم تمایل زوج و یا هر دلیل دیگری که مربوط به مرد باشد، تحت شرایطی امکان درخواست طلاق از دادگاه خانواده وجود خواهد داشت. درواقع طلاق به درخواست زوجه باکره که از حق حبس استفاده کرده بسیار دشوار و تخصصی میباشد. بنابراین با وکیل طلاق از طرف زن که در وبسایت وکیل زوم معرفی شده تماس حاصل نمایید.
آثار طلاق به درخواست زوجه
طلاق از طرف زن نیز همانند سایر انواع جدایی نظیر طلاق از طرف مرد و طلاق توافقی، آثار حقوقی و قانونی متعدد و مختلفی دارد. در زیر سعی میکنیم به چند نمونه از مهمترین موضوعات و آثار مبتلابه در این خصوص را توضیح دهیم.
مهریه در طلاق از جانب زوجه
یکی از سوالاتی که همواره از جانب زوجین مطرح میشود این است که چنانچه زن متقاضی طلاق باشد، تکلیف مهریه چه خواهد بود؟ آیا مهریه به زن متقاضی طلاق، تعلق میگیرد یا خیر؟
این پرسش دارای یک جواب مشخص و روشن نمیباشد. درواقع استحقاق زن به مهریه و همچنین میزان مهریه ای که به ایشان تعلق میگیرد بستگی به موضوعات مختلفی دارد. به طور کلی طلاق مانع استحقاق زوجه به مهریه نخواهد بود. میزان آن نیز بنابر موضوعات مختلف توسط دادگاه محترم تعیین میشود. به عنوان مثال در طلاق توافقی خود زوحین درخصوص میزان مهریه تراضی نموده اند. اما در طلاقی که در آن زن وکالتنامه طلاق دارد، میزان مهریه زن بستگی به عرف جامعه و نظر دادگاه محترم خواهد داشت. در طلاق از طرف زن نیز تعلق مهریه به زن و یا میزان مهریه بستگی به عرف محاکم و نظر قاضی محترم دادگاه خانواده دارد. در بسیاری از موارد قاضی رسیدگی کننده به طلاق در موارد اخیرالذکر تا نصف مهریه را قابل وصول از جانب زن میداند.
حضانت فرزندان در جدایی زن
براساس ماده 29 قانون حمایت خانواده مصوب 1391، دادگاه ضمن رای خود، درخصوص چگونگی حضانت و نگهداری اطفال و نحوه پرداخت هزینه های حضانت و نگهداری فرزند تصمیم مقتضی اتخاذ مینماید. این تصمیم با توجه به شروط ضمن عقد، مندرجات سند ازدواج و وضعیت فرزند و زوجین گرفته خواهد شد.
البته این درصورتی است که زوجین درخصوص حضانت فرزند توافق نداشته و با یکدیگر اختلاف داشته باشند. بنابراین چنانچه زوجین درخصوص حضانت بچه توافق کرده باشند، قاضی محترم باتوجه به تراضی صورت گرفته عمل میکند.
درنظر داشته باشید که حضانت فرزند دختر و پسر تا 7 سالگی با مادر بوده و بعد از آن نیز با پدر است. درواقع حضانت دختر تا 9 سالگی و حضانت پسر تا 15 سالگی با پدر میباشد. بعد از سنین مذکور، حضانت فرزندان با خودشان بوده و از نظر قانونی، بحث حضانت و نگهداری فرزندان دیگر موضوعیت نخواهد داشت.
در طلاق از طرف زن و با وجود اختلاف فیمابین زوجین، تصمیم درخصوص اعطای حضانت با قاضی محترم دادگاه خانواده میباشد. قاضی در این خصوص مصلحت فرزندان را درنظر میگیرد و سپس تصمیم میگیرد که کودک نزد کدام یک از والدین نگهداری و بزرگ شود.
طلاق به درخواست زنان ایرانی خارج از کشور
ماده 6 قانون مدنی درمورد قانون حاکم بر احوال شخصیه ایرانیان در داخل و یا خارج از کشور تعیین و تکلیف نموده است. به موجب این ماده، قوانین مربوط به احوال شخصیه از قبیل نکاح، طلاق، اهلیت اشخاص و ارث در مورد کلیه اتباع ایران ولو اینکه مقیم در خارج از کشور باشند مجری خواهد بود.
به عبارت ساده تر میتوان گفت که طلاق، ازدواج، ارث و میراث و موضوع اهلیت قانونی اتباع ایرانی، در هر کجای دنیا که باشند بایستی مطابق قوانین ایران انجام شود. به طوی کلی زمانی که زن مقیم خارج از کشور میباشد، میبایست جهت درخواست طلاق، به کنسولگری ایران، دفاتر حافظ منافع ایران و یا سفارت ایران در خارج از کشور مراجعه نماید.
همچنین زنان خارج از کشور میتوانند با اعطای وکالت به وکیل دادگستری در تهران، اقدام به ثبت دادخواست طلاق از طرف زن نمایند. در این صورت وکیل زن به وکالت از ایشان اقدامات مقتضی را بعمل خواهد آورد. مهمترین این اقدامات، ثبت دادخواست، شرکت در جلسات مشاوره، شرکت در جلسات رسیدگی دادگاه، اجاری صیغه طلاق و … میباشد.
درواقع زن مقیم خارج از کشور میتواند جهت اعطای وکالتنامه رسمی به وکیل طلاق از طرف زن، از طریق سامانه میخک (سامانه مدیریت یکپارچه خدمات کنسولی) اقدام نماید. این سامانه جهت ارائه خدمات کنسولگری به ایرانیان خارج از کشور، توسط وزارت امور خارجه راه اندازی گردیده است. در اینصورت وکالتنامه کنسولی اعطایی از جانب زن، توسط کنسولگری به وکیل طلاق در تهران ارائه خواهد شد.
هزینه طلاق از جانب زوجه
هزینه طلاق از طرف زن نیز همانند انواع دیگر طلاق بستگی به موارد متعددی دارد. درواقع میتوان گفت هزینه دادرسی، هزینه وکیل طلاق از طرف زن، هزینه ثبت دادخواست، هزینه محضر و دفترخانه و … از مهمترین هزینه های طلاق به درخواست زوجه میباشد.
از بین هزینه های مارالذکر، هزینه وکیل بسیار متغیر بوده و عدد و رقم ثابت و مشخصی ندارد. درواقع هر وکیل بنابر تجربیات و مهارت خود رقم حق الوکاله را مشخص میکند. از طرف دیگر، چگونگی و سرعت اقدام به طلاق نیز در میران هزینه وکیل تاثیرگذار میباشد. البته این مورد بیشتر در خصوص طلاق توافقی فوری مصداق پیدا میکند.
علی ایحال میتوان گفت که میانگین هزینه وکیل طلاق از طرف زن میتواند چیزی حدود 15 الی 35 میلیون تومان باشد. این مبلغ میانگین حق الوکاله وکیل بوده بنابراین مجموع هزینه وکیل برای این نوع طلاق میتواند بیشتر یا شاید کمتر نیز درنظر گرفته شود. از طرف دیگر توجه داشته باشید که بایستی سایر هزینه های طلاق نیز به مبلغ مذکور اضافه گردد.
فرم درخواست طلاق از طرف زن (نمونه دادخواست)
همانطور که در این مقاله توضیح داده شد، مصادیق و راه های طلاق از جانب زن بسیار گسترده و متعدد میباشد. بنابراین در هر کیس و پرونده طلاق از طرف زوجه، بایستی دادخواست مناسب آن دعوی تنظیم شده و به ثبت برسد. علاوه بر این در هر پرونده جزئیات زیاد و بسیار مهمی وجود دارد که تخصصی بوده و صرفا یک وکیل طلاق از طرف زن در تهران از آنها آگاه است. لذا توصیه میشود در این خصوص حتما از خدمات یک وکیل طلاق از طرف زوجه مجرب استفاده کرده و یا دست کم از ایشان مشورت بگیرید.
علی ایحال تیم وکیل زوم، برای آن دسته از عزیزانی که تمایل دارند نمونه دادخواست طلاق از طرف زن را مشاهده نمایند، فرم درخواست طلق از طرف زن را در زیر آماده نموده است. همچنین شما همراهان عزیز میتوانید فرم خام درخواست جدایی از طرف زوجه را نیز در زیر دانلود نمایید.
نمونه دادخواست جدایی از جانب زوجه
عنایت داشته باشید که دعاوی طلاق مخصوصا جدایی از جانب زوجه، پیچیدگیهای فراوانی داشته و بهتر است جهت تنظیم دادخواست از خدمات وکلای طلاق استفاده نمایید. علی ایحال در این قسمت از مقاله یک نمونه دادخواست طلاق جهت آگاهی بیشتر شما عزیزان در زیر قرار داده شده است.
خواهان: خانم “الف”
خوانده: آقای “ب”
وکیل: علی عرب فشافویه
تعیین خواسته و بهای آن: درخواست طلاق از جانب زوجه
دلایل و منضمات: کپی مصدق سند نکاحیه، کپی مصدق گواهی عدم انصراف از طلاق، کپی مصدق گواهی داوری، کپی مصدق شناسنامه، کپی مصدق کارت ملی و …
شرح خواسته: ریاست محترم دادگاه خانواده مجتمع قضائی …
باسلام احتراما به استحضار میرساند اینجانب به موجب سند نکاحیه … به عقد آقای “ب” درآمدم. متاسفانه به دلیل … و مدارک مربوطه که به پیوست تقدیم میگردد، قادر به زندگی مشترک با ایشان نیستم. از همین رو تقاضای صدور حکم طلاق مستندا به مواد قانونی … از حضرتعالی مورد استدعاست.
سخن پایانی
مباحث خانواده و مخصوصا بحث طلاق و مسائل مربوط به آن بسیار پیچیده و دشوار میباشند. به همین دلیل بهتر است قبل از هر اقدامی با یک وکیل تهران و با تجربه و متخصص در امور مربوطه مشورت نمایید. چرا که طرح دعوی و تنظیم لوایح اشتباه و نادرست ممکن است به گونه ای به روند رسیدگی آسیب بزند که دیگر امکان تصحیح آن به هیچ عنوان نباشد.
تیم وکیل زوم در تهران با معرفی بهترین وکلای سراسر ایران، مجرب و مورد اعتماد آماده ارائه بهترین خدمات حقوقی به شما عزیزان میباشد. همچنین چنانچه مایل به پرداخت حق الوکاله نیستید میتوانید بدون پرداخت حق الوکاله وکیل از خدمات تیم ما استفاده کنید.
در این صورت صرفا با پرداخت مبلغ لازم در طول روند رسیدگی و تمام مراحل دادرسی از خدمات وکیل پایه یک دادگستری بهره مند خواهید گردید. این خدمات شامل تنظیم دادخواست، تنظیم لایحه، مشاوره و غیره به طور دائم و تحت نظر بهترین وکلای کرمانشاه میباشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص طلاق از طرف زن و آگاهی از این موضوع که مدت زمان طلاق از طرف زن چقدر است و همچنین مراحل و شرایط طلاق از طرف زن و … میتوانید با وکلای معرفی شده در وبسایت وکیل زوم تماس گرفته و از خدمات حقوقی ایشان استفاده نمایید.